Головна » 2014 » Грудень » 9 » Музейна майстерня гарного настрою
Музейна майстерня гарного настрою
18:22
"Майстерня гарного настрою" до дня Святого Миколая розпочала свою роботу у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського. Першими її учасниками були учні 4-а класу ЗОШ №32.

Діти з великою цікавістю прослухали розповідь наукового співробітника музею Марії Москаленко про історію виникнення цього свята, про Святого Миколая і його добрі справи, які він творив у своєму житті, про українські традиції і обряди, пов'язані з цим святом. А потім з превеликим задоволенням взялися до виготовлення "миколайчиків". Вони самі розкачували тісто, вирізали формочками печиво, чекали, доки воно спечеться.

Ну а коли вже почали розфарбовувать, то дитячій радості і фантазії не було меж. Діти дуже старались, щоб вийшло якнайкраще. А оскільки печива напекли багато, то ми запропонували дітям попрацювати ще й помічниками Святого Миколая: розмалювати кілька "миколайчиків" для подарунків дітям-сиротам.

У всіх дорослих склалося враження, що подарункові "миколайчики" наші маленькі гості розмальовували ще з більшим завзяттям, ніж для себе. Ось такі вони, наші діти: добрі, щирі, співчутливі. Нехай Святий Миколай оберігає їх протягом усього життя.


















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1094 | Додав: kotsiubynska | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість