Головна » 2024 » Червень » 3 » Запрошуємо на презентацію книги Василя Пабата «Світло далекої зорі»
Запрошуємо на презентацію книги Василя Пабата «Світло далекої зорі»
11:36

06 червня о 17.00 в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться творча зустріч із письменником Василем Пабатом. Розмова йтиме про його книгу «Світло далекої зірки». Вона вмістила одноіменну повість та поетичні твори письменника, написані в різні роки, а ще – літературний нарис «Еволюція ідеї драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня».

«Світло далекої зорі» - це історія короткого кохання на початку 90-хх років ХХ століття в унікальний час, коли люди жили на зламі епох. Народ бачив зміни на гірше, а поодинокі диваки мріяли про побудову ідеальної держави Україна на руїнах тоталітарного радянського монстра, який розвалювався від вітру свободи.

Повість написана два десятиліття тому після навчання автора в Ніжинському педагогічному інституті в 1989-1994 роках. Він згадав про свій рукопис під час повномасштабного російського вторгнення в Україну, що розпочалося 24 лютого 2022 року.

Наше слово – це теж зброя. Спробам деукраїнізації, яку поставили за мету рашисти, протиставляємо український літературний ленд-ліз – невичерпний і непереможний.

Хочете дізнатися про книгу та її автора? Тоді ласкаво просимо до музею-заповідника Михайла Коцюбинського 06 червня!

Початок о 17.00.

Тел.для довідок: (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 122 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість