Головна » 2024 » Червень » 21 » У музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відкрилася авторська виставка живопису Володимира Кравченка
У музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відкрилася авторська виставка живопису Володимира Кравченка
15:58

21 червня в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відкрилася авторська виставка живопису чернігівського художника Володимира Кравченка «Поезія життя». На виставці представлено багато портретів молодих дівчат, є пейзажі і натюрморти. Уважний глядач неодмінно помітить на полотнах і меморіальний сад музею-заповідника з його красунею-агавою.

Відкриття виставки співпало і з Днем народження художника. Саме тому його прийшло привітати багато друзів та колег, зокрема, керівник творчої арт-студії «Колібрі», член національної спілки художників України Лілія Ібрагімова, вокальний ансамбль Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка UNIVERSITY. Для гостей виступали Анастасія Черкасова (бандура), Нікіта Шолох (акордеон), Михайло Сорока (труба), Станіслав Аракільян (вокал), ансамбль WIND DEPARTMENT. А ще над гарним настроєм гостей чаклував музикант Артур Атрощенко – саме під його гру на гітарі гості розглядали картини у виставковій залі.

Директор Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського Дмитро Мельниченко привітав художника Володимира Кравченка із відкриттям його персональної виставки у музеї, а також із його особистим святом – Днем народження – та подарував йому на згадку про цей чудовий день видання творів Михайла Коцюбинського.

Колектив музею-заповідника також приєднується до привітань та бажає художнику Володимиру Кравченку творчого натхнення для того, аби створити ще чимало шедеврів, яких вистачить на багато персональних виставок!

Переглянути роботи Володимира Кравченка у виставковій залі Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського можна буде протягом місяця.

Вартість вхідних квитків:

  • для дорослого – 30 грн;
  • для дитини – 20 грн.

Музей працює без вихідних.

Тел. для довідок: (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 146 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість