Головна » 2020 » Травень » 11 » Оголошуємо конкурс до Міжнародного дня музеїв 2020
Оголошуємо конкурс до Міжнародного дня музеїв 2020
11:43

Вони зберігають нашу культуру та історію, вони демонструють побутові умови цілих епох та видатних особистостей зокрема, вони дозволяють нам ледь не в прямому сенсі доторкнутися до нашого минулого. І все це про музеї, про їхні чудові колекції, що експонуються у виставкових залах і зберігаються у фондах, про цікаві заходи, що популяризують наші культурні досягнення, про відданий своїй справі колектив, що збирає та зберігає культурні надбання, перетворюючи їх на експонати.

До Міжнародного дня музеїв 2020 літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського організовує конкурс «Розкажи про свій улюблений музей».

Їх дуже багато – краєзнавчі, меморіальні, історичні, художні, етнографічні, природничі… І кожен із них приймає щороку тисячі, а то й десятки чи сотні тисяч відвідувачів. А який музей до вподоби вам? У яких музеях України чи інших країн світу вам доводилося бувати? Розкажіть нам про це в коментарях та додайте хештеги: #мійулюблениймузей,  #міжнароднийденьмузеїв2020. Будемо раді, якщо доповните свою розповідь фото. А можливо, знайдеться хтось, для кого улюблений музей – це музей-заповідник М.М.Коцюбинського?

Конкурс «Мій улюблений музей» триватиме до 18 травня.

Отож, правила участі такі:

  • Напишіть у коментарях під нашим постом у Фейсбук коротеньку розповідь про те, який музей ваш улюблений? У яких музеях вам доводилося бувати? Додайте світлину та хештеги #мійулюблениймузей,  #міжнароднийденьмузеїв2020.
  • Залучайте до конкурсу друзів та збирайте лайки під своїм постом.
  • Вподобайте конкурсний пост та підпишіться на нашу сторінку у Фейсбук.
  • Чекайте 18 травня – саме тоді ми визначимо переможця конкурсу, якому вдасться зібрати найбільшу кількість лайків. Він отримає від нас пам’ятний подарунок – набір магнітів із зображенням музею-заповідника.

Бажаємо всім удачі!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 716 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість