Головна » 2015 » Січень » 29 » Листи з Житомира. Продовження
Листи з Житомира. Продовження
22:33
1898, 29 січня, Житомир.


Коли б ти подивилася, серце моє, на мене тоді, як я читаю листа від тебе, ти б не пізнала мене. Я й сам чую, що міняюся: очі у мене горять, обличчя ширшає від щасливого усміху, а серце мало не вискочить з грудей. Мабуть, я тебе дуже кохаю, коли зі мною таке діється при читанні листа від тебе.

Я такий радий, що ти здорова, що Юрасеві нічого небезпечного нема, що ти бережешся, думаєш про свій стан і шиєш собі ротонду. Все це мене тішить, мов дитину.

Дай мені свої устоньки: цілую тебе за подарунки, за книжки, які мені так хотілося мати. Спасибі тобі, серденько.
Ти все дбаєш за мене – а, головне, знаєш, чим зробити мені приємність. Я ж не такий догадливий, не такий щасливий, як ти: часом думаю-думаю, щоб Вірі було приємно, і не можу видумати. Таке мені горе.
Нині послав тобі рекомендованим листом пробні карточки. Буду чекати, яку порадиш взяти – тоді замовлю.
Серденько моє, я здоров, не застуджуюсь; маю багато роботи, а через те мало вільного часу.

Увечері хочу піти до Мачтета, треба хоч раз зібратися. Завтра тобі напишу, що там чув і бачив. А може, й сьогодні не застану того “чорномора” вдома.
Спасибі тобі за всі новинки. Тільки від тебе й почую цікаве, а то ніхто нічого не пише. Віталь мовчить, треба йому хоч відкриткою нагадатися.

На днях пришлю тобі гроші.
Вибач, голубочко моя єдина, що на цім місці кінчаю листа, вже ½ на сьому, а мені ще треба забігти в контору, а потому до Мачтета. Завтра напишу більше. Цілую тебе сердечно, моє ти щастя. Кохаю тебе, твій Муся.

Маму, Юрасика й Лідю цілую.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1163 | Додав: kotsiubynska | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість