Головна » 2017 » Грудень » 11 » Презентація книжки Михайла Слабошпицького «Протирання дзеркала»
Презентація книжки Михайла Слабошпицького «Протирання дзеркала»
15:45

20 грудня, у середу, Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.М.Коцюбинського запрошує відвідати презентацію книжки Михайла Слабошпицького «Протирання дзеркала». Початок заходу о 14 годині.

Михайло Слабошпицький відомий як прозаїк, критик, літературознавець, публіцист та громадський діяч. Закінчив факультет журналістики, працював кореспондентом, редактором газет і журналів. Є автором багатьох відомих книг, серед яких «Поет із пекла (Тодось Осьмачка)», «З голосу нашої Кліо», «Українські меценати». Роман Слабошпицького «Марія Башкирцева» перекладався французькою та російською мовами. Пише автор і для дітей та юнацтва. Веде різні радіопередачі. За свою плідну працю на літературній ниві був удостоєний багатьох премій, зокрема імені Тараса Шевченка, Лесі Українки, Михайла Коцюбинського, Олени Пчілки, Івана Багряного та інших.

На зустрічі в музеї 20 грудня Михайло Слабошпицький презентуватиме свій новий літературний твір, про який говорить: «Я звітую в цій книжці про все, що бачив, кого бачив і що пережив. Книжка називається «Протирання дзеркала» (Те, чого ви не прочитаєте в історії літератури)». На одній із київських презентацій автор розповів таке про історію її створення: «Цю книжку я писав по лікарнях. Це — свого роду психотерапія, щоб вилікуватися. Мені так порадив лікар. Коли вже домучив ту книжку, то згадав вислів Блеза Паскаля: «Лише закінчивши книжку, ти починаєш розуміти, з чого її потрібно було починати і як її потрібно було закінчити».

Презентація відбудеться в музеї-заповіднику 20 грудня.

Початок о 14:00.

Вхід вільний.

Бажаючі матимуть змогу придбати книгу та отримати автограф письменника. Вартість книги становить 200 гривень.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1146 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість