Головна » 2021 » Квітень » 2 » Пам'яті Ганни Арсенич-Баран
Пам'яті Ганни Арсенич-Баран
16:58

Вересень 2006 року. День народження М.Коцюбинського і вручення обласної літературно-мистецької премії його імені. Того дня лауреатом у номінації «Проза» стала знана чернігівська авторка і викладачка Ганна Василівна Арсенич-Баран - яскрава, життєрадісна, надзвичайно світла людина з щирою посмішкою, що дрібними іскорками завше миготіла в її очах.

Проте дружня співпраця Ганни Василівни як літераторки і викладача Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д.Ушинського та Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського розпочалася значно раніше. За ці роки у стінах музею відбулося безліч мистецьких заходів і наукових конференцій, прозвучали сотні рядків її неповторних поетичних та прозових творів і ґрунтовних наукових праць. Вона повсякчас знаходила сили і наснагу рухати світ довкола себе, робити його кращим і добрішим.

А сьогодні небо плаче… Першого квітневого дня на чернігівському небосхилі згасла ще одна яскрава зірочка - відійшла у засвіти вічного життя Ганна Василівна. Хай її світла душа спочиває з миром у небесному Божому царстві.

Колектив музею М.Коцюбинського висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійної. Нехай Господь дарує вам сили і терпіння пережити цю невимовну втрату.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 668 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість