Головна » 2020 » Липень » 21 » На здобуття обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського
На здобуття обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського
09:58

У номінації «Театральне мистецтво» на здобуття обласної літературно-мистецької премії імені М.Коцюбинського претендує Інна Сергієнко за втілення образу жінки – матері, сестри, нареченої, подруги у виставі «Прощена неділя» та серію проведених благодійних заходів у м. Прилуки та м. Чернігові з цією виставою.

Сергієнко Інна Іванівна народилася 22.03.1983 року у с. Орловка  Куликівського р-ну Чернігівської обл. У 2003 році закінчила Ніжинське училище культури та мистецтв ім. М.Заньковецкої та Ніжинський державний університет ім. М.В.Гоголя  у  2008 році.

Творчий шлях актриси Інни Сергієнко (Атрощенко) розпочався у 2003 році, коли вона прийшла працювати до Чернігівського молодіжного театру. За понад п’ятнадцять років роботи у творчому доробку акторки ціла низка ролей. Насамперед, це Мірандоліна («Трактирниця» К.Гольдоні), Олена Андріївна («Дядя Ваня» А.П.Чехов), Марта-Ізабелла («Дерева вмирають стоячи» А. Касона) та багато інших. Акторка Інна Сергієнко (Атрощенко) своїми ролями довела, що вона неперевершено талановита, здатна створювати разноманітні ролі – від глибоко психологічних, навіть трагічних, до кумедних та сатиричних. Інна професійно володіє технікою вокалу (як співачка бере участь у всіх концертних програмах театру)та хореографії, самостійно пише сценарії до культурно-мистецьких заходів та створює їх режисерську постановку. Крім того, Інна Іванівна є постійною ведучою багатьох обласних та всеукраїнських культурно-мистецьких заходів. І.Сергієнко завжди знаходиться у творчому пошуку, залюбки бере участь у самостійних  роботах студії МайАрт.

Її ролі мають позитивні оцінки глядачів та критиків. Роботам Інни притаманні тонкий психологічний малюнок, різнобарвне нюансування образів.

Не дивлячись на свій професіоналізм та досвід, акторка продовжує відточувати свою акторську майстерність.

У 2019 році в молодіжному театрі відбулася вистава «Прощена неділя» Л. Бондаревич-Черненко за листами воїнів АТО. У цій виставі Інна грає не лише головну роль жінки-матері, жінки-дружини, але й у своєму образі відображує все наше сьогодення та неньку Україну. Акторка не лише бездоганно грає роль, а й виконує певну місію, спонукаючи глядача серйозно ставитися до сучасних проблем країни, переосмислювати певні важливі речі у житті.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Публікації | Переглядів: 580 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість