Головна » 2018 » Квітень » 17 » 20 квітня музей Коцюбинського запрошує на презентацію книг Михася Пазнякова «Тепло ромашкової завії» і Тетяни та Сергія Дзюби «Місто Зима»
20 квітня музей Коцюбинського запрошує на презентацію книг Михася Пазнякова «Тепло ромашкової завії» і Тетяни та Сергія Дзюби «Місто Зима»
11:16

20 квітня (п'ятниця) о 12-45 у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбудуться презентації книги видатного білоруського поета Михася Пазнякова "Тепло ромашкової завії (українською мовою в перекладі Сергія Дзюби, Олега Гончаренка та Ярослава Савчина) і книги віршів відомих українських поетів, лавреатів багатьох літературних премій Тетяни та Сергія Дзюби "Місто Зима", яка вийшла нещодавно у Мінську білоруською мовою в перекладі Михася Пазнякова.

Презентація книг відбудеться за участю Чернігівської організації білорусів "Сябри". Вірші Михася Пазнякова читатиме акторка Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Олена Белованцева.

Запрошуємо!

Вхід вільний.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 837 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість