Головна » 2023 » Листопад » 13 » 18 листопада. Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує познайомитися з фільмом І.Миколайчука «Така пізня, така тепла осінь»
18 листопада. Музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує познайомитися з фільмом І.Миколайчука «Така пізня, така тепла осінь»
15:16

18 листопада Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.М.Коцюбинського запрошує поціновувачів кінематографу на традиційну зустріч «Клубу українського поетичного кіно». Цього разу ми спробуємо вийти за межі переліку фільмів згаданої мистецької течії і познайомимося з фільмом Івана Миколайчука «Така пізня, така тепла осінь» (1981).

«Те, що відбувається між нами, важливіше за нас самих», - говорять головні герої фільму. Кінострічка, створена за сценарієм В.Коротича та І.Миколайчука, одночасно поєднує в собі реалістичність сюжету і окремі образи та мотиви, що перегукуються з творами українського поетичного кіно. Цей фільм – не лише драматична розповідь про життя буковинського селянина Михайла Русака, котрий замолоду разом з донькою емігрував до Канади. Це, перш за все, історія пошуку власної ідентичності, свого коріння, що репрезентується через почуття, які виникають між онукою Русака Орисею (Галина Сулима) та сільським красенем Григором (Іван Миколайчук).

Оригінальний музичний супровід стрічки, цікаві образи героїв та особлива атмосфера фільму у поєднанні з чудовою акторською грою та майстерною обробкою сюжету створюють незабутнє враження від перегляду, спонукаючи до пізнання все нових і нових сенсів, органічно вплетених авторами в сюжетно-образну канву стрічки.

Отже, чекаємо на вас у затишній залі музею М.Коцюбинського 18 листопада о 13.00.

Вартість квитка – 50 грн.

Довідки та замовлення квитків за телефоном: (063) 869 74 84.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 85 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість