Головна » 2022 » Грудень » 27 » Запрошуємо на кураторську екскурсію 29 грудня о 14.00
Запрошуємо на кураторську екскурсію 29 грудня о 14.00
09:00

Сад біля садиби Михайла Коцюбинського завжди радував квітами. Дочка Ірина Коцюбинська у своїй книзі спогадів про родину згадувала і про садок: «У нас чудовий садок. Стежкою, що йшла від сходів веранди, він розподілявся на дві частини. Ця стежка була обсаджена декоративними деревами…

Кущі спірею та бульдонежу утворювали плутанину гілок, обтяжених білими сніжними кулями та ніжними віночками цвіту. Рожевий мигдаль додавав гіркуватого духу до ніжних пахощів білих троянд, рожевої шипшини, жасмину та бузку, що пишно розрослись понад стежками. А внизу під кущами синіли озерця барвінку, фіалок, розтікалася білими струмками запашна конвалія.

Клумби перед верандою прикрашались пломенистими тюльпанами, ніжними нарцисами, столітнім червоним маком, білими та жовтими запашними лілеями та іншими квітами…».

Бажаєте дізнатися ще більше цікавого про Михайла Коцюбинського та про його садибу в Чернігові? Тоді ласкаво просимо до нашого музею. Відвідати виставку «Український вояж М.Коцюбинського: подорожні історії в пейзажах» можна щодня у робочий час. А от 29 грудня, у четвер, о 14 годині запрошуємо вас на кураторську екскурсію виставкою. Це чудова нагода не лише оглянути картини та світлини, що розповідають про подорожі Коцюбинського Україною, а ще і допомогти нашим ЗСУ.

Вартість кураторської екскурсії – донат на ЗСУ.

Давайте разом наблизимо нашу Перемогу!

Тож 29 грудня о 14.00 чекаємо всіх охочих у нашій виставковій залі!

Адреса музею: Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Довідки за телефоном: (093) 002 42 96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 196 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість