Головна » 2023 » Березень » 20 » В музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського скоро можна буде відвідати меморіальний будинок письменника
В музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського скоро можна буде відвідати меморіальний будинок письменника
14:50

Друзі! Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського радий поділитися із вами чудовою новиною! Наприкінці квітня ми плануємо відкрити експозицію в меморіальному будинку Михайла Коцюбинського та відновити екскурсійне обслуговування цієї частини нашого музею. Як і до початку повномасштабного вторгнення, ви зможете завітати до нас та пройтися будинком Михайла Коцюбинського, роздивитися його кімнати та поринути у неймовірну атмосферу того часу. Для вас стане доступною екскурсія меморіальним будинком та садом «На гостини до письменника».

Придбати квитки можна буде в касі музею або попередньо замовити їх за телефоном. Екскурсійне обслуговування буде можливим як для однієї людини, так і для цілої групи.

Аби знову відновити прийом відвідувачів до меморіального будинку, нам довелося багато над чим попрацювати. На жаль, під час наступу військ РФ на наш обласний центр у лютому-березні 2022 року будинок Михайла Коцюбинського було пошкоджено: дерев’яні стіни зрешетили уламки снарядів, що розривалися поруч. Вони пошкодили і деякі меблі та елементи інтер’єру: старовинні шафи для книг, рояль, двері. Завдяки копіткій роботі наших працівників та спеціалістів Національного науково-дослідного реставраційного центру України все вдалося відновити. Тож тепер ми маємо змогу знову приймати гостей!

Коли саме відбудеться відкриття експозиції в меморіальному будинку? Дізнаєтеся про це на наших сторінках у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм або на музейному сайті. До нових зустрічей у музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського!

Тел. для довідок: (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 189 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість