Головна » 2017 » Лютий » 22 » У музеї М.Коцюбинського вшанували пам’ять героїв Небесної сотні
У музеї М.Коцюбинського вшанували пам’ять героїв Небесної сотні
15:38

21 лютого у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся літературно-патріотичний захід до Дня пам’яті Небесної сотні.

Під час заходу учасники згадали про події, котрі відбулися взимку 2013-2014 року на Майдані Незалежності у столиці нашої країни, та вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя під час Революції Гідності. Численні фото- та відеоматеріали, вірші, власні спогади та переживання учасників дозволили вкотре повернутися думками до тих буремних зимових днів та по-новому переосмислити значення цих подій в історії країни.

Про свою участь у подіях Майдану, про тих, хто став одним з тисяч творців спільної справи, і хто йшов в авангарді революції учасникам заходу розповіли представники національного корпусу «Азов. Чернігівщина». Хлопці відверто поспілкувалися з чернігівськими школярами, котрі відвідали захід, про участь їхньої громадської організації у подіях на Майдані та АТО, а ще вони особливу увагу учнів звернули на те, що зміни на краще відбудуться в нашій країні тоді, коли кожен почне сам змінюватися на краще.

Наостанок учасники заходу вшанували пам’ять героїв Небесної сотні хвилиною мовчання та висловили щире сподівання на те, що в близькому майбутньому у нашій країні нарешті запанує мир, злагода і процвітання.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1167 | Додав: Kotia | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість