Головна » 2023 » Березень » 22 » У музеї Коцюбинського відбулася поетична зустріч «Від серця до серця»
У музеї Коцюбинського відбулася поетична зустріч «Від серця до серця»
12:39

У Всесвітній день поезії, 21 березня, на поетичну зустріч «Від серця до серця» до музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітала авторка римованих текстів про закони Всесвіту і світобудови Надія Кривопиша. Вона чимало розповідала гостям про себе та свої книги, які допомагають людині налаштувати внутрішні струни душі. Цьому сприяли цікавий відеоряд, приємний музичний супровід та виконання авторкою мелодії на дів’ї – музичному інструменті, кожен дотик до якого дозволяє розслабитися та відчути внутрішню гармонію і позбавитися від переживань.

У своєму творчому доробку Надія Кривопиша має книги для духовного розвитку: «Шлях у Храм душі – Пробудження»,$CUT$ «Мереживо долі», «Ретрити. Тихе перемагає голосне, слабке перемагає сильне», «Світло крізь туман метушні». Вони неодмінно прийдуться до смаку тим, хто прагне попрацювати над своїм мисленням та спрямувати його на позитив, позбутися страху і пристрастей нашого світу. Книги авторки сподобаються тим, хто прагне жити за космічними законами та не забуває про Творця.

Прочитавши римовані рядки письменниці, ви зможете віднайти для себе відповіді на багато важливих питань: «Як вибір впливає на долю?», «Як душа починає відчувати своє пробудження?», «Колообіг сімейного життя. Які ми граємо ролі?», «Як вдосконалити своє тіло і дух?», «Як поринути у світ пізнання Законів Всесвіту?».

Щоб познайомити гостей зі своєю творчістю, Надія Кривопиша провела цікавий інтерактив із гостями: вони називали сторінку та назву книги, а письменниця читала рядки, що були написані саме на цій сторінці. Примітно, що в поезіях, прочитаних персонально, кожен гість віднаходив для себе щось таке, що стосувалося саме його.

Розмова з творчою людиною була дуже цікавою, і тому здалося, що півтори години, поки тривала презентація, промайнули як десять хвилин. Наприкінці зустрічі охочі змогли придбати книгу Надії Кривопиші, аби поповнити свою домашню бібліотеку збіркою поезій, що допоможуть налаштувати гармонію душі.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 220 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість