Головна » 2021 » Грудень » 26 » «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських». У музеї письменника презентували нову авторську екскурсію
«Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських». У музеї письменника презентували нову авторську екскурсію
13:14

25 грудня у музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація авторської екскурсії «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських». Цього сонячного і морозного різдвяного дня учасники екскурсії поринули у новорічну атмосферу садиби Коцюбинських. Проходячи від кімнати до кімнати меморіального будинку, гості здійснили уявну мандрівку «від Різдва до Різдва» у житті Михайла Коцюбинського та його родини.

А створити цю подорож допомогли листи самого письменника і дбайливі руки музейних майстринь, котрі наповнили кожну кімнату садиби новорічним настроєм. Протягом години відвідувачі побували на далекому Капрі і в передноворічному Житомирі, згадали про дитинство та юність письменника у Вінниці і поринули у зимову казку новорічного Чернігова. На останок відвідувачі отримали смачні подаруночки, оглянули новорічні музейні виставки і зробили фото на згадку про відвідування музею.

Замовити авторську екскурсію «Різдво і Новий рік родині Коцюбинських» можна буде протягом січня за попереднім записом для груп до 5-7 осіб.

Вартість екскурсії – 100 грн з особи.

Тривалість – 1 година.

Участь у екскурсії можлива за наявності у відвідувачів «зеленого» або «жовтого» COVID-сертифікату, міжнародного свідоцтва про вакцинацію, сертифікату про одужання, негативного результату ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену, а також з обов’язковим використанням захисних масок.

Довідки та замовлення екскурсій за телефонами: (0462) 677-481, (063) 869 74 84.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 395 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість