Головна » 2019 » Лютий » 21 » Події, що змінили хід історії
Події, що змінили хід історії
15:34

Сьогодні минає п’ята річниця подій на Майдані України в Києві, що призвели до кардинальних змін у нашій історії. 18-21 лютого 2014 року відбулося протистояння між силовиками та протестувальниками, завершальний етап Революції Гідності. А сьогодні в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбувся захід, присвячений цим подіям, на який були запрошені гості – безпосередні учасники тих подій – голова Чернігівського осередку Національної дружини Руденок Євгеній, начальник штабу політичної партії «Національний корпус» Олександр Тарнавський, десятник «Національного корпусу» Киричок Євгеній.

Поспілкуватися з ними та дізнатися більше про події тих буремних днів завітали до музею учні школи №20 міста Чернігова. Активісти охоче ділилися з підлітками своїми враженнями, спогадами, відповідали на питання. Також діти мали можливість переглянути та обговорити фільм, присвячений подіям на Майдані Незалежності, – «Провокатор».

Дитячі серця були небайдужими, вони щиро переживали за все, що бачили на екрані та почули від активістів. Радіємо, що маємо таке підростаюче покоління та сподіваймося на те, що розквіт української держави вже не за горами і справедливість, воля та свобода, за які пролила свою кров Небесна Сотня, будуть завжди з нами.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1124 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість