Головна » 2023 » Липень » 17 » Нові надходження до наукової бібліотеки музею Коцюбинського: подарунки від благодійного фонду
Нові надходження до наукової бібліотеки музею Коцюбинського: подарунки від благодійного фонду
13:28

Добрі справи завжди відгукуються у серцях і душах людей. Ось і сьогодні Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського хоче подякувати Благодійному фонду «Бібліотека альманаху «Вітряк» імені Василя Горленка за цінні подарунки – книги, що розповідають про історію, видатних особистостей та культурні надбання нашому краю.

Нині на просторах інтернет-мережі можна відшукати чимало статей та публікацій, але чи завжди вони будуть у вільному доступі для користувачів? Із часом інтернет-ресурс може припинити своє існування і прочитати інформацію з нього буде неможливо. Інша справа – друковане слово. Благодійний фонд «Бібліотека альманаху «Вітряк» імені Василя Горленка друкує невеликими тиражами книги та поширює їх бібліотеками, аби кожен читач мав змогу ще більше дізнатися про свій рідний край та його видатних людей у будь-який момент. Тепер наукова бібліотека нашого музею поповнилася книгами з творчою та епістолярною спадщиною Василя Горленка, серією фольклорно-етнографічних та історико-краєзнавчих збірників Чернігівщини, книгою «Такі творять ауру нації». На пошану І.М.Забіяки» та іншими виданнями, що неодмінно стануть у нагоді науковцям та людям, які цікавляться історією свого краю.

Тож іще раз дякуємо благодійному фонду за чудовий подарунок та тішимося з того, що навіть у нинішній непростий час наукова бібліотека музею-заповідника Михайла Коцюбинського збільшує свої надбання!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 179 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість