Головна » 2022 » Грудень » 1 » Як підтримати музей?
Як підтримати музей?
20:59

Кожен, хто хоч хоча б одного разу бував у музеї-заповіднику М.Коцюбинського, пам’ятає його як затишну місцину у середмісті Чернігова з мальовничим садом та садибою письменника, де, як і понад століття тому, панує атмосфера творчості і родинного тепла. Кожен, хто хотів би побувати у музеї Сонцепоклонника у місті над Десною, сподівається на особливі враження від дотику до світу, у якому творилася нова українська література і виголошувалися прогресивні для початку ХХ століття думки. Проте сьогодні у зв’язку з війною в країні експозиції музею зачинені для відвідувачів, а історії з життя письменника можна почути лише під час екскурсії територією музею або ж відвідування тимчасової виставки.

Але наші музейники не сидять склавши руки. Сьогодні вони дбають про відновлення музею після весняних обстрілів та його благоустрій, збереження у належному стані великої музейної колекції, збір допомоги ЗСУ. А ще ми плануємо, як зміниться наш заклад у повоєнний час, які нові проєкти і заходи чекають на відвідувачів щойно їх проведення стане можливим з огляду на безпекову ситуацію та наявність стабільного забезпечення музею енергоресурсами.

На жаль, сьогодні ми приймаємо відвідувачів в обмеженому режимі, проте вже зараз працюємо над тим, щоб в прийдешньому гості музею були в захваті від відвідин нашого закладу. І саме для того, щоб подолати виклики сьогодення і стати кращим у прийдешні роки, музей потребує допомоги небайдужих.

Підтримати музей М.Коцюбинського може кожен охочий, переказуючи свій внесок на благодійний рахунок закладу. Реквізити для внесків:

Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.М.Коцюбинського

р/р:UA298201720314261001301020303

ГУДКСУ м.Київ

ЄДРПОУ 02226369.

Будемо щиро вдячні кожному, хто підтримає наш музей у ці нелегкі часи!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Анонс | Переглядів: 525 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість