Головна » 2023 » Березень » 13 » «Є поети для епох»: музей Коцюбинського запрошує на літературно-музичний захід до дня народження Ліни Костенко
«Є поети для епох»: музей Коцюбинського запрошує на літературно-музичний захід до дня народження Ліни Костенко
14:34

18 березня о 12.00 музей-заповідник організовує нову зустріч проєкту «Мистецька вітальня Коцюбинського». Цього разу вона буде присвячена непересічній особистості, поетесі, чиї слова – це справжній згусток емоцій, енергії і правди – Ліні Костенко.

Якщо вам до вподоби поезія Ліни Костенко, ви любите цитувати її та розділяєте думки поетеси, тоді вам неодмінно слід завітати на захід «Є поети для епох». На ньому ви зможете більш докладно дізнатися про її життя і творчість, послухати виразне читання поезій, а також насолодитися майстерним виконанням пісень на слова Ліни Костенко у музичному супроводі роялю у робочому кабінеті меморіального будинку Михайла Коцюбинського.

«Страшні слова, коли вони мовчать», - писала колись Ліна Костенко. А 18 березня у «Мистецькій вітальні Коцюбинського» слова поетеси заговорять, зазвучать, забринять… Отож, чекаємо усіх небайдужих у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.М.Коцюбинського 18 березня о 12.00.

Вартість вхідного квитка – 50 грн.

Попередній запис – обов’язковий!

Телефон для довідок та для запису: (097) 465 70 91.

До зустрічі в музеї!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 243 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість