Головна » 2023 » Березень » 14 » До Всесвітнього дня поезії 21 березня до музею на поетичну зустріч «Від серця до серця» завітає Надія Кривопиша. Запрошуємо на цікавий захід
До Всесвітнього дня поезії 21 березня до музею на поетичну зустріч «Від серця до серця» завітає Надія Кривопиша. Запрошуємо на цікавий захід
09:53

Щире слово завжди допомагало людям навіть у найскрутніші часи. Поезія, як жива вода, когось надихає, а когось зцілює, спонукає подумати про важливі моменти в житті, допомагає отримати відповідь на головні питання душі.

У такі непрості дні запрошуємо на терапію словом – поетичну зустріч «Від серця до серця», на якій поетеса і авторка римованих текстів про закони Всесвіту і світобудови Надія Кривопиша допоможе налаштувати струни вашої душі на гармонійний стан. Поетична зустріч також відволіче вас від зовнішньої інформації, дасть відраду серцю. Тема зустрічі: «Як зберегти внутрішнє світло і внутрішній баланс».

Надія Кривопиша за фахом банківський аналітик, фінансист, ризик-менеджер. Протягом багатьох років займалася збалансованими показниками банківської системи і підприємств.

Новий час та зміни, яких зазнала наша планета за останні роки, внесли свої корективи у життя людей. У 2016 році Надія Кривопиша почала писати вірші про збалансовану систему показників усередині людини. Ці знання важливі для кожної людини, бо ж вони допомагають направити мислення у позитивне русло, знайти джерела натхнення, зрозуміти процеси змін, що відбуваються на планеті.

Надія Кривопиша – це автор поетичних збірок на тему духовного розвитку. Ці книги для тих, хто бажає мати мир у своїй душі, хто хоче налаштувати мислення на позитив, позбавитись від страху, невігластва, пристрастей нашого світу. Творчий доробок пані Надії зацікавить тих, хто хоче вчитись жити відповідно до космічних законів.

Поетична зустріч відбудеться 21 березня о 16.00.

Вартість участі у заході – добровільний внесок на потреби ЗСУ.

Довідки за тел.: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 210 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість