Головна » 2023 » Березень » 28 » 2 квітня музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на мистецьку зустріч «Чернігів Михайла Коцюбинського»
2 квітня музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на мистецьку зустріч «Чернігів Михайла Коцюбинського»
12:24

«In memoriam. Михайло Коцюбинський: 110 років пам’яті» - літературно-мистецький проєкт з такою назвою об’єднує музейні зустрічі, що відбудуться у квітні 2023 року у музеї-заповіднику М.Коцюбинського і будуть приурочені до 110-х роковин з часу, коли відійшов у засвіти знаний український письменник і громадський діяч М.Коцюбинський.

Відкриває цикл заходів зустріч «Чернігів Михайла Коцюбинського». Цього разу у мистецькій вітальні Коцюбинських спробуємо відтворити образ стародавнього міста над Десною, в якому минули 15 найбільш плідних років життя письменника, де були написані його кращі твори, де його садиба збирала до себе на гостини чи не найвідоміших представників української інтелігенції кін. ХІХ – поч. ХХ століття, куди зліталися сотні листів з усіх куточків сучасної України та з-поза її меж.

Під час заходу ми дізнаємося, яким бачили і запам’ятали місто письменник і члени  його родини. А ще на нас чекає цікавий екскурс в історію тогочасного Чернігова від Наталії Самохіної – завідувачки науково-освітнім відділом Чернігівського історичного музею ім. В.В.Тарновського.

Захід відбудеться 2 квітня о 12.00.

Вартість квитка – 50 грн.

Кількість місць обмежена. Попередня реєстрація обов’язкова!

Довідки та замовлення квитків за тел.: (097) 465 70 91, (063) 065 61 49.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 176 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість