Головна » 2017 » Лютий » 21 » 26 лютого. Сергій Пантюк та Олексій Бик презентують свої нові збірки поезій у музеї М.Коцюбинського
26 лютого. Сергій Пантюк та Олексій Бик презентують свої нові збірки поезій у музеї М.Коцюбинського
00:05

26 лютого о 17.00 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського запрошує на презентацію нових книг київських письменників Сергія Пантюка «Так мовчав Заратустра. Вибрані поезії» та Олексія Бика «Вірші на руці». На поціновувачів літератури, котрі завітають цього недільного вечора на творчу зустріч з авторами, чекає цікаве спілкування, оригінальна та надзвичайно щира авторська поезія.

Сергій Пантюк уже не вперше завітає до Чернігова зі своїми творами. Цього разу він презентує свою нову поетичну збірку. «Так мовчав Заратустра» - спроба переосмислення власної поетичної дороги, повертаючись до її витоків, можливість пройти нею знову, але вже маючи інший кут зору. Відкриваючи для себе збірку, читач сторінка за сторінкою рухається за течією авторської думки, його слова від найраніших поетичних надбань до сьогодні. Це надзвичайна можливість простежити шлях становлення поета, а ще – нагода замислитися, ким ми є зараз і завдяки чому.

А ось «Вірші на руці» Олексія Бика писані не просто з глибини серця автора. Рими до них підказувала війна, адже автор – не лише поет і бард, але й воїн-доброволець. Це перша збірка Олексія, але вірші він пише уже давно. Проте тривалий час автору не вдавалося видати свої поезії. Коли почався Майдан, гроші, заощаджені на публікацію збірки, Олексій Бик віддав на потреби революції, а з початком війни на Донбасі поет витратив заощадження на придбання бронежилета і шолома та вирушив добровольцем на фронт. Вірші про війну, про кохання, про буденне і вічне увійшли до цієї збірки і прозвучать цього вечора у авторському виконанні.

Ще плануєте, як провести недільний вечір? Завітайте до музею-заповідника М.Коцюбинського на творчу зустріч з неординарними письменниками сучасності.

Вхід вільний.

Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 1008 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість