Головна » 2021 » Грудень » 13 » 25 грудня музей М.Коцюбинського презентує авторську екскурсію «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських»
25 грудня музей М.Коцюбинського презентує авторську екскурсію «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських»
13:31

З наближенням різдвяних і новорічних свят кожен чекає приємних сюрпризів, казкової атмосфери і хоча б маленького дива. Любили зимові свята і у родині Коцюбинських. Тож у ці прохолодні дні музей М.Коцюбинського запрошує усіх охочих зігрітися у затишній оселі письменника.

Під час екскурсії гості зможуть побачити садибу М.Коцюбинського у дещо нетрадиційному ракурсі, почути новорічні історії з життя родини письменника, а приємним бонусом стануть фірмові подаруночки від музею та можливість зануритися у святкову атмосферу експозиційної зали з фондовою виставкою листівок і живопису, дизайнерськими прикрасами ручної роботи і затишною фотозоною.

25 грудня екскурсії проводитимуться за попереднім записом о 12.00 і 15.00.

Кількість відвідувачів у групі обмежена (до 5-7 осіб).

Вартість екскурсії – 100 грн з особи.

Тривалість – 1 година.

Участь у екскурсії можлива за наявності у відвідувачів зеленого COVID-сертифікату, міжнародного свідоцтва про вакцинацію, сертифікату про одужання, негативного результату ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену, а також з обов’язковим використанням захисних масок.

Крім того, замовити авторську екскурсію «Різдво і Новий рік у родині Коцюбинських» для невеликих груп можна буде до кінця січня.

Довідки та реєстрація для участі у авторській новорічній екскурсії за телефонами:

(0462) 677-481, 097 465 70 91.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 380 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість