Головна » 2022 » Грудень » 19 » 24 грудня. Запрошуємо на інтерактивну екскурсію «Різдво та Новий рік у родині Коцюбинських»
24 грудня. Запрошуємо на інтерактивну екскурсію «Різдво та Новий рік у родині Коцюбинських»
11:33

Напередодні різдвяних і новорічних свят кожному з нас особливо хочеться дива і здійснення давніх мрій. Цьогоріч найзаповітніше бажання у всіх нас спільне – переможний мир для нашої рідної України. І навіть в часи війни, щоденних сирен повітряної тривоги і невідомості завтрашнього дня ніхто не може знищити в наших серцях світло надії, що дарує Різдвяна Зірка, і радість Нового року. А відчути атмосферу прийдешніх свят і зарядитися гарним настроєм можна у різдвяній вітальні Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського.

Вже найближчої суботи, у переддень Різдва за григоріанським та новоюліанським календарем, ми запрошуємо усіх охочих відвідати інтерактивну екскурсію «Різдво та Новий рік у родині Коцюбинських». На гостей заходу чекає нетрадиційна екскурсія з чаюванням, під час якої ми помандруємо не у просторі, як то буває зазвичай, а у часі – від Різдва до Різдва у родині письменника. І гості матимуть самі розгадати, яку загадку таїть той чи інший предмет у будинку або ж мить з життя письменника.

Захід відбудеться 24 грудня о 12.00.

Попередня реєстрація за телефоном обов’язкова!

Вартість екскурсії – благодійний внесок на підтримку ЗСУ.

Екскурсія з певними корективами відбудеться навіть у разі тимчасового відключення електроенергії у місті.

Телефони для довідок та реєстрації: (097) 465 70 91, (063) 065 61 49.

Крім того, замовити інтерактивну екскурсію для невеликих груп за сприятливої безпекової ситуації можна буде до кінця січня.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 214 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість