Головна » 2017 » Вересень » 25 » Зустріч із письменником Мирославом Дочинцем
Зустріч із письменником Мирославом Дочинцем
12:12

29 вересня, у п’ятницю, до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника завітає відомий український письменник Мирослав Дочинець. Зустріч розпочнеться об 11 годині.

Для тих, хто цікавиться сучасною українською літературою ім’я Мирослава Дочинця досить відоме. Адже він написав багато книжок, серед яких «В’язень замку Паланок», «Горянин. Води Господніх русел», «Криничар», «Він і вона», «Дами і Адами» та багато інших. Сам же письменник про свою творчість каже: «Кожного разу, починаючи книгу, до кінця я навіть не знаю, чим вона закінчиться. Чесне слово! Я живу серед своїх героїв, вони ведуть мене за собою та щоразу чогось вчать. Тобто кожен роман — це конспект певного духовного піднесення».

Українського прозаїка часто порівнюють зі всесвітньовідомим бразильським письменником Пауло Коельйо. За свої твори Дочинець удостоєний Національної премії України імені Тараса Шевченка, відзнаки «Золотий письменник України». Він лауреат Міжнародної літературної премії «Карпатська корона», а також «Українська книжка року» за видання «Синій зошит. Аркуші днів світящих» та «Лад».

Хочете зустрітися з Мирославом Дочинцем? Тоді не забудьте завітати 29 вересня до музею-заповідника.

Початок заходу об 11:00.

Вхід вільний.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 968 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість