Головна » 2018 » Грудень » 18 » Запрошуємо на презентацію книги спогадів про Станіслава Реп’яха 21 грудня
Запрошуємо на презентацію книги спогадів про Станіслава Реп’яха 21 грудня
19:25

У травні нинішнього року знаному письменнику, редактору, перекладачу, багаторічному голові Чернігівського обласного осередку НСПУ Станіславу Реп'яху (1938-2012) виповнилося б 80 років. З цієї нагоди Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського зініціював написання друзями, знайомими, сучасниками Станіслава Панасовича спогадів про нього. Нещодавно їх було видано окремим виданням. 21 грудня о 13 годині в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбудеться презентація книги про Станіслава Реп’яха «Йому ще жити й жити у серцях». Запрошуємо всіх охочих!

Спогади сучасників про Станіслава Панасовича Реп’яха (1938-2012) відкривають нам його не лише як талановитого літератора, поета, прозаїка, перекладача, журналіста, але й як доброго друга й товариша, порадника, високого інтелектуала, патріота рідної землі. Для кожної молодої (і не тільки) талановитої людини він знаходив потрібне заохочувальне слово, тепло, турбувався, цікавився успіхами.

У книзі можна знайти спогади багатьох знаних письменників та суспільних діячів і просто відомих людей, які особисто були знайомі зі Станіславом Реп’яхом, - Ганни Арсенич-Баран, Василя Буденного, Ігоря Коцюбинського, Ростислава Мусієнка, Сергія Дзюби, Олексія Брика та багатьох інших.

Презентація відбудеться 21 грудня.

Початок о 13 годині.

Вхід – вільний.

Довідки за тел.: (0462) 677-481, 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 711 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість