Головна » 2024 » Лютий » 6 » Запрошуємо на «Літературну суботу» в музеї Коцюбинського 10 лютого о 12:00
Запрошуємо на «Літературну суботу» в музеї Коцюбинського 10 лютого о 12:00
07:18

Традиція організовувати літературні суботи в господі Коцюбинських – дуже давня. Ще понад сотню років тому до будинку Михайла Коцюбинського приходила творча молодь, обмінювалася думками, ділилися нещодавно написаним… Ось і нині ця славна традиція відроджується – мистецький проєкт «Літературні суботи у Коцюбинських» збирає поетів та прозаїків на творчі зустрічі. 10 лютого о 12:00 до музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітає Микола Будлянський та презентує одну зі свої книг – «На рушниках стомлених вітрів». Тож запрошуємо спраглих до літературного слова вже цієї суботи, 10 лютого, обов’язково завітати до музею.

Микола Будлянський – наш земляк. Він родом із села Держанівка Носівського району Чернігівської області. Закінчив факультет журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Член Спілки письменників України, заслужений журналіст України. Автор поетичних збірок «Калинові дощі», «Стежки і вишні», «Де починається любов», «Смак пізнього яблука», «Любов і вирій», двох збірок новел та майже двох десятків художньо-документальних і публіцистичних книг.

«На рушниках натомлених вітрів» - це поетична збірка, що складається із п’яти розділів. Тут ви знайдете поезії, пошрамовані війною, а ще – вірші, овіяні легендами рідного краю, зігріті любов’ю до малої батьківщини, до матері й рідної природи і, звісно ж, вічного, як світ, кохання. Прагнете послухати такі поетичні рядки з вуст автора? Хочете дізнатися більше про історію написання книги? Все це буде можливо під час зустрічі гостей мистецького проєкту «Літературні суботи у Коцюбинського». Тож запрошуємо вас прийти до музею-заповідника 10 лютого о 12.00.

Вхід – вільний.

Тел. для довідок:  (097) 465 70 91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 72 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість