Головна » 2015 » Серпень » 20 » З нагоди Дня Незалежності України
З нагоди Дня Незалежності України
18:59

20 серпня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулося літературно-музичне свято «Незалежна Україно, ми діти твої» приурочене 24-ій річниці Незалежності України.

Щирі слова, патріотичні пісні і натхненні вірші наповнювали музейний зал, створюючи святкову атмосферу. Особливе враження на присутніх справили виступи дітей незалежної України Діани Мазур, Олексія Лаща, Дарини Руденок, а пісня юної Софії викликала надзвичайний відгук у глядацькому залі.

 

По-дитячому безпосередньо і ніжно прозвучали листи до України, написані вихованцями оздоровчого табору «Дружба».

На заході не оминули і тему випробувань України на шляху до здобуття державності, зокрема, і актуальність розвитку національної свідомості, і ту високу скорботну ціну, яку український народ сплачує за своє прагнення до свободи у військових діях на сході країни. Саме про це у своїх виступах і поетичних творах говорили Ганна Арсенич-Баран, Дмитро Мельниченко та Станіслав Журавель.

 

З особливою повагою і вдячністю публіка сприйняла виступ Павла Муровейка - голови цивільного корпусу АЗОВ Чернігівщина, який наголосив на значенні Батьківщини і підтримки її народу для воїнів, які нині захищають нашу державу, даруючи нам мирне небо.

Щире привітальне слово, звернене до присутніх, прозвучало від заступника директора музею з наукової роботи Наталії Коцюбинської.

Після свята усі бажаючі змогли відвідати виставки, присвячені Дню Незалежності та Дню Державного Прапора, і побувати на тематичній екскурсії по садибі М. Коцюбинського.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1459 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість