Головна » 2019 » Лютий » 13 » З любов’ю в серці
З любов’ю в серці
16:59

13 лютого до музею Михайла Коцюбинського завітали учні 9 та 11 класів ЗОШ №3 міста Чернігова. Разом із вчителькою Жанною Саковською вони підготували цікавий захід до Дня святого Валентина «З любов’ю в серці» для вихованців дитячого реабілітаційного центру.

Дружба та співпраця учнів школи №3 з реабілітаційним центром розпочалася ще торік. Діти зустрічаються, аби повеселитися, поспілкуватися один з одним, привітати зі святами. Ось і сьогоднішній захід мав за мету показати дітлахам, які потрапили у тяжкі життєві обставини, що світ повен любові, щирості та милосердя.

Напередодні Дня усіх закоханих діти дізналися про історію свята та про те, як його відзначають у різних країнах. Учні залюбки брали участь у конкурсі на кращу пару, а переможці отримали приз – яскраву червону кульку. Ну і звичайно ж, діти побували на цікавій екскурсії в меморіальному будинку, де багато років тому жив відомий український письменник Михайло Коцюбинський.

Скільки щирих усмішок було сьогодні на обличчях дітей! Вахта милосердя, що її несуть учні школи №3, принесла свої результати.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 689 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість