Головна » 2023 » Грудень » 11 » З 15 грудня «Різдвяна» виставка чекатиме на своїх гостей у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського: не пропустіть відкриття
З 15 грудня «Різдвяна» виставка чекатиме на своїх гостей у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського: не пропустіть відкриття
16:27

Різдво Христове – одне з найголовніших свят у році, якого з надією в серці очікують усі: і діти, і дорослі. А особливо у нинішній час так хочеться, аби сталося справжнє різдвяне диво і здійснилася найзаповітніша мрія кожного українця. Цьогоріч до Різдва Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського спільно з Чернігівським осередком Національної спілки художників України підготував виставку живопису «Різдвяна». Її відкриття відбудеться 15 грудня о 14:00. Запрошуємо усіх охочих завітати до нашої виставкової зали та поринути у казковий світ різдвяного дива!

На виставці буде представлено кілька десятків робіт чернігівських художників. Різні за розмірами та технікою виконання картини об’єднуватиме одна тема – Різдво. У кожного це свято викликає свої асоціації – засніжені вулиці і високий стовп диму з труби сільської хати, веселі юрби колядувальників, прикрашена ялинка з подарунками, а чи, може, – свят-вечір, коли за великим столом збирається уся родина, аби почати трапезу зі святкової смачної каші – куті.

Отож, завітайте на нашу виставку, аби додати собі різдвяного настрою, порадувати себе чимось святковим, особливим та і просто підняти собі настрій!

Відкриття виставки «Різдвяна» відбудеться 15 грудня о 14:00.

У день відкриття виставки 15 грудня вхід – вільний.

Довідки за тел.: (097) 465-70-91, (093) 002-42-96.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 119 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість