Головна » 2019 » Лютий » 20 » Виставка робіт ГО «Алея майстрів Чернігова» – триває!
Виставка робіт ГО «Алея майстрів Чернігова» – триває!
12:04

В Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського триває виставка робіт ГО «Алея майстрів Чернігова». На виставці представлено більше сотні робіт – тут є і живопис, і вишивка, і вироби з глини, і ляльки-мотанки, і мило ручної роботи і ще багато чого іншого. Поєднання  сучасних технологій зі стародавніми традиціями дозволило майстрам створити нові унікальні вироби, що стали справжніми шедеврами мистецтва.

ГО «Алея майстрів Чернігова» була створена в обласному центрі наприкінці 2014 року, аби захищати творчі та професійні інтереси її членів, зберігати й розвивати художні ремесла і промисли, сприяти зростанню культурної свідомості суспільства, залучати туристів до нашого міста.

Щороку «Алея майстрів Чернігова» проводить виставки, на яких показує свої досягнення, розвиток, безмежну фантазію, майстрам вдається креативно підходити до буденних речей. Роботи чернігівських майстрів вражають своєю оригінальністю, вишуканістю та різноманітністю використаних технік і матеріалів.

Якщо Ви ще не встигли побувати на виставці, тоді обов’язково завітайте до нас.

Вартість квитків:

дитячий – 5 грн;

студентський – 8 грн;

дорослий – 10 грн.

Довідки за тел.: (0462) 677-481; 678-741.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 821 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість