Головна » 2020 » Вересень » 21 » Вийшов друком другий том листів Ганни Барвінок до Іллі Шрага
Вийшов друком другий том листів Ганни Барвінок до Іллі Шрага
14:21

Листи – це бездонні джерела, які відкривають для нас внутрішній світ людини та дозволяють доторкнутися до найпотаємніших струн її душі. Особливо багатогранна кореспонденція відомих постатей. Якщо і ви прагнете дізнатися щось нове про життя видатних людей поч. ХХ століття, вам буде цікаво познайомитися з науковим виданням «Листи Ганни Барвінок до Іллі Шрага. Том 2», яке нещодавно побачило світ.

У другому томі вміщено понад сотню листів дружини Пантелеймона Куліша Ганни Барвінок до відомого чернігівського адвоката Іллі Шрага. Всього планується видати 4 томи, куди увійде 450 листів.

Книга зібрала унікальні першоджерела, архівні (зокрема й ніде не публіковані раніше) матеріали Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.М.Коцюбинського та Чернігівського обласного історичного музею імені В.В.Тарновського. З листів можна дізнатися багато нової інформації про Іллю Шрага, про участь в українському культурному русі Ганни Барвінок та її спілкування з видатними постатями тогочасної доби.

Презентація другого тому книги листів відбудеться вже незабаром у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського. Слідкуйте за нашими новинами на сайті та в соцмережах.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Архів подій | Переглядів: 750 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість