Головна » 2010 » Червень » 4 » Відкрилась виставка-конкурс дитячого образотворчого та декоративного мистецтва «Знай і люби свій край»
Відкрилась виставка-конкурс дитячого образотворчого та декоративного мистецтва «Знай і люби свій край»
20:40
П’ята творча виставка-конкурс дитячого образотворчого та декоративного мистецтва «Знай і люби свій край» відбулася у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського.
На виставці представлено близько 250 робіт юних митців у жанрах художня кераміка, художня вишиванка, випалювання, різьба, фітодизайн та інших. Вперше було представлено писанкарство майстрів Коропського району.

У виготовленні всього цього різноманіття взяли участь діти з 18 районів Чернігівської області та міста Чернігова. Оцінювало роботи фахове журі від обласного художнього музею та музею-заповідника М.Коцюбинського у трьох вікових категоріях від 9 до 18 років. За сумою балів перше місце – у Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (ЧОЦНТТУМ), друге – у городнянських позашкільних закладів, третє - у Коропського центру позашкільної освіти. Переможці нагороджені книжками.

Відбувся концерт за участю Академічного ансамблю «Сіверські клейноди» обласного філармонійного центру.

Сама виставка робіт юних майстрів відкрилася у травні, і триватиме до 25 червня ц.р.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1462 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість