Головна » 2013 » Серпень » 22 » Відкилася виставка живопису та графіки під назвою «Родинна», що присвячена 22-й річниці проголошення Незалежності України
Відкилася виставка живопису та графіки під назвою «Родинна», що присвячена 22-й річниці проголошення Незалежності України
23:55
21 серпня у виставковій залі Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського відкилася виставка живопису та графіки під назвою «Родинна», що присвячена 22-й річниці проголошення Незалежності України.
В експозиції представлено 60 робіт талановитої чернігівської родини Дудків: Олексія Олексійовича, Тамари Михайлівни та їх сина Дмитра.
Подружжя Дудків з молодих років захоплювалося живописом, і хоч основна їх професія пов’язана з технікою, вони закінчили Всесоюзний заочний університет мистецтв. Дмитро за фахом – художник-ілюстратор книг. А Тамара Михайлівна є членкинею мистецького об'єднання «Деснянська палітра». Родина неодноразово брала участь у збірних виставках, які відбувались у Чернігові та Києві, а також презентували глядачам свої персональні виставки. Виставка працюватиме до 18 вересня ц.р.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03 та 4-4326.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1255 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість