Головна » 2014 » Серпень » 8 » Відбулося відкриття виставки «Молоді художники Чернігова»
Відбулося відкриття виставки «Молоді художники Чернігова»
10:51
В останній день липня у виставковій залі музею-заповідника М. Коцюбинського відбулась святкова імпреза -- відкриття виставки творчих робіт молодих чернігівських художників і майстрів народної творчості.
В організації виставки взяли участь більше десяти митців з нашого міста, які представили на суд глядача свої роботи.

Безперечно, всі роботи різні, але кожна з них неповторна, особлива, передає внутрішній стан художника в момент творення. Висловити своє світовідчуття у кольорі і лінії, малюнку і композиції, в особистісній живописній техніці далеко не просто, але можливо. Привабливість картин, які експонуються на виставці, у незвичайному поєднанні авторського стилю, креативності мислення і яскравого живописного темпераменту.

Художники прагнуть бачити незвичайне у звичайному світі, знаходять радість і світло в усьому і намагаються передати ці прекрасні відчуття глядачу. Їхні роботи здатні зробити світлішим наше повсякденне життя, навіть деякою мірою змінити нас самих.

Головна мета виставки -- дати можливість авторам полотен продемонструвати свій творчий доробок, а поціновувачам мистецтва -- духовно збагатитися, скласти уявлення про творчість митців. Особливою родзинкою є те, що художники працюють у різних жанрах, тому кожен відвідувач виставки знайде те, що найбільше саме йому до душі. Адже тут є портрети, пейзажі, натюрморти, квіткові композиції, а також вироби з дерева та ляльки-мотанки.

Виставка працюватиме протягом серпня.












QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1205 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість