Головна » 2014 » Квітень » 20 » Відбулося відкриття виставки інкрустації соломкою чернігівських майстрів Миколи Дорошенка і Марії Чави
Відбулося відкриття виставки інкрустації соломкою чернігівських майстрів Миколи Дорошенка і Марії Чави
17:23
16 квітня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського в місті Чернігові відбулося відкриття виставки інкрустації соломкою чернігівських майстрів Миколи Дорошенка і Марії Чави.
Відкрили виставку наукові співробітники музею.
З вітальним словом до присутніх звернулися перший заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігії облдержадміністрації Олександр Левочко та директор обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв Надія Заваліна.
Було надано слово і самим майстрам. Вони розповіли учасникам виставки про витоки свого захоплення, що з часом удосконалювалося та принесло серйозний художній доробок, який нині майстри представляють на розсуд публіки.

На виставці зібралося чимало поціновувачів художньої творчості народних умільців. Відкриття виставки супроводжувалося концертною програмою за участі художніх колективів та виконавців з Чернігова.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1135 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість