Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Відбулася презентація книжки відомого письменника Олексія Брика «Любов і зрада»
Відбулася презентація книжки відомого письменника Олексія Брика «Любов і зрада»
16:43
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація книжки відомого письменника Олексія Брика «Любов і зрада» (Чернігів, вид. Лозовий , 2013). Редактор – Ганна Арсенич-Баран.
Це збірка новел та оповідань, у яких автор на основі пережитого на власному досвіді та багаторічних досліджень й спостережень яскраво зображує найсильніше з людських почуттів – кохання, різні його відтінки та прояви. Також Олексій Григорович торкається психології зради як власне у коханні так і в ширшому сенсі.

У заході взяли активну участь: директор музею Ігор Коцюбинський, голова Чернігівського обл. осередку НСПУ Олена Конечна, письменниця Ганна Арсенич-Баран, викладачі Чернігівського педуніверситету Олена Мамчич та Василь Буденний, педагог Антоніна Коцюбинська, заст. директора департаменту  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Віктор Сорокін, письменник, гол. редактор журналу «Літературний Чернігів» Михась Ткач, заступник головного редактора газети «Деснянська правда» Людмила Пархоменко.

Усі виступаючі засвідчили перманентне зростання письменника в усіх наступних своїх творах, його позитивне літературне кредо, глибокий психологізм творів. Насамкінець відомий композитор Володимир Горленко виконав пісню «Кохана, де ти?» на слова автора книги – Олексія Брика.
Підготував Ігор Коцюбинський









QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1330 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/6 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість