Головна » 2011 » Грудень » 9 » Відбулася презентація книжки відомого чернігівського письменника Олексія Брика «Двоє»
Відбулася презентація книжки відомого чернігівського письменника Олексія Брика «Двоє»
06:51
У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася презентація книжки відомого чернігівського письменника Олексія Брика «Двоє».
Це – збірка новел та оповідань про «братів наших менших» – тварин. Цікавою вона буде не лише для дітей, а й для дорослих. Основна мета, яку поставив автор - переконати читачів ні за яких умов не ображати наших улюбленців – домашніх (і не тільки) тварин.
У заході взяли участь - директор музею-заповідника М.Коцюбинського Ігор Коцюбинський, педагог, заступник голови Чернігівського обласного осередку НСПУ, редактор цього видання Ганна Баран, Заслужена артистка України Ірина Одинцова, журналісти Ольга Чернякова (газета «Деснянська Правда») та Наталія Бушай - гол. редактор «Деснянської неділі».
Також зі своїми враженнями та теплими побажаннями автору виступили поетеса Тетяна Тимошенко, педагоги Антоніна Коцюбинська та Микола Гаценко, викладач Чернігівського педуніверситету, поетеса Олена Мамчич, голова міської єврейської громади Семен Бельман, Народний художник України Анатолій Шкурко, який подарував Олексію Григоровичу свою картину. Насамкінець композитор Володимир Горленко виконав пісню на слова О.Г.Брика «Де ти, кохана?».

Підготував І.Коцюбинський











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1826 | Додав: Maysheff | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість