Головна » 2015 » Липень » 2 » Від Чернігова до Карпат: виставка від чернігівських митців
Від Чернігова до Карпат: виставка від чернігівських митців
11:10

1 липня у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулося відкриття мистецької виставки «З краю М. Коцюбинського до краю І. Франка: Чернігів – Карпати».

 

Живопис, театральні ляльки, графіка у поєднанні з поезією, - саме ці жанри робіт представила на виставці Олена Грицюк. Авторка, архітектор за покликанням, є членом Національної Спілки архітекторів України, Всеукраїнської творчої спілки Конгресу літераторів України, об’єднання народних художників «Деснянська палітра». Лауреат літературних премій та конкурсів, Олена Грицюк є автором численних збірок поезії та графіки. Її твори експонувалися на колективних та персональних виставках у різних куточках України.

 

Мисткиня познайомила аудиторію зі своєю поезією, розповіла про історію створення живописних і графічних робіт, представлених на виставці. Зокрема, вона звернула увагу на цикл графіки, написаної під враженням від подорожі Карпатами.

 

Яскраві барви гірських пейзажів втілив у своїх роботах талановитий чернігівський фотохудожник Володимир Якуш. Його фотографії не лише органічно доповнюють виставку, але й дозволяють іншими очима поглянути на дивовижний світ Карпат, передаючи їх неповторну атмосферу.

 

На виставці звучали душевні пісні і натхненна поезія. Свої вітання митцям висловили їх близькі та колеги. З щирим словом, зверненим до авторів виставки та присутніх, виступив директор музею Ігор Коцюбинський.

 

Ознайомитися з виставкою можна до 21 липня у виставковому залі музею.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1368 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість