Головна » 2023 » Грудень » 8 » Василь Іванина побував у музеї Коцюбинського
Василь Іванина побував у музеї Коцюбинського
17:37

Сьогодні в Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського відбулася цікава подія – поціновувачі історичної прози змогли насолодитися розкішшю спілкування з автором книг «Каяття гетьмана Розумовського», «Агонія», «З неба зіронька упала», «Дорога від Щастя» Василем Іваниною. Саме цього грудневого дня автор презентував у музеї свій історичний роман «Каяття гетьмана Розумовського».

Який слід рід Розумовських залишив в історії України? Чи є за що каятися гетьману Розумовському? На ці та багато інших питань уважний читач зможе віднайти відповіді, прочитавши новий роман Василя Іванини.

Під час зустрічі із гостями автор чимало розказав про своє життя. Народившись у невеличкому на той момент селі на шість душ Шапіхи, що на Козелеччині, він зміг закінчити столичний університет, попрацювати в багатьох відомих редакціях газет і журналів та пройти непросту школу життєвого і політичного гарту у структурах влади, від дій яких залежить доля народу.

Цікаво, що під час презентації гості активно ставили різнопланові питання автору – від того, що стосувалося його особисто до різних спірних питань в історії України. Під час презентації зав’язалася і цікава дискусія стосовно постаті Розумовського.

Василь Іванина привіз із собою чимало книг, які із великим задоволенням розкупили гості музею. А автор із радістю підписав видання для їхніх нових власників. Чотири книги з дарчим написом автора тепер поповнять колекцію і музею-заповідника Михайла Коцюбинського, за що ми йому дуже вдячні!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 83 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість