Головна » 2018 » Травень » 30 » В музеї М.М.Коцюбинського відбулася зустріч із письменником та науковцем Володимиром Кузьменком
В музеї М.М.Коцюбинського відбулася зустріч із письменником та науковцем Володимиром Кузьменком
16:36

30 травня до музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітав відомий український письменник, дослідник, доктор філологічних наук Володимир Кузьменко. На зустріч із своїми прихильниками він привіз свою нову книжку під назвою «Історія української літератури ХХ – початку ХХІ століття». Видання тритомне. Перший том вийшов друком у 2013 році, другий – у 2014-му, третій – у 2017-му.

Загалом у творчому доробку Володимира Кузьменка більше двохсот навчально-методичних та наукових праць. Він є лауреатом багатьох премій. Цьогоріч письменник номінується на Обласну премію імені Михайла Коцюбинського.

Поспілкуватися із Володимиром Кузьменком до музею-заповідника прийшло чимало тих, хто цікавиться українською літературою, а найбільше творами письменників кінця ХХ – початку ХХІ століття.  У цій книзі зібрана поезія під знаком постмодернізму, є тут і українська проза у постмодерному дискурсі, зроблено особливий акцент на стильових пріоритетах і жанровій трансформації драматургії ХХ-ХХІ століття. Для кращого розуміння всіх творів наприкінці книжки науковець подає термінологічний словник.

Володимир Кузьменко трохи поділився своїми планами із гостями заходу – в майбутньому він хотів би видати антологію однієї новели. У цій книзі дослідник прагне зібрати по одній новелі із творчого доробку різних письменників. Що ж, удачі Вам у цій нелегкій справі бажає весь колектив Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.М.Коцюбинського.

Більше фото із заходу можна побачити на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 818 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість