Головна » 2024 » Лютий » 11 » В музеї Коцюбинського відбулася ще одна «Літературна субота»
В музеї Коцюбинського відбулася ще одна «Літературна субота»
17:32

Незважаючи на похмурий, холодний, засніжений день за вікном, минулої суботи у музеї Коцюбинського було сонячно і тепло від поезії. У залі зібралися поети, прозаїки, любителі віршованого слова на чергове засідання «Літературних субот».

Розпочала зустріч  ведуча Валентина Громова, яка представила презентанта Миколу Будлянського. М.Будлянський - поет, член Спілки письменників України, заслужений журналіст України, автор поетичних збірок «Калинові дощі», «Стежки і вишні», «Де починається любов», «Смак пізнього яблука», «Любов і вирій», двох збірок новел та майже двох десятків художньо-документальних і публіцистичних книг. У нову поетичну збірку  «На рушниках натомлених вітрів», що складається із п’яти розділів, увійшли вірші, присвячені російсько-українській війні, улюбленим  місцям чернігівців, овіяних легендами (серед інших  вірш присвячений Михайлу та Вірі Коцюбинським),  малій батьківщині, селу, що повертають у дитинство. І звісно – про кохання.

Своїми враженнями про книжку поділились Надія Галковська, Надія Яременко та ін.

Також на черговому засіданні «Літературних субот» творчість представили Світлана Коробова та Петро Антоненко. У виконанні авторів прозвучали поезії та пісні із збірок «Магія зимової весни» та «Інтим осінньої весни».

Своїм чудовим співом прикрасили поетичні посиденьки сестри Чабан. Вони виконали пісні на слова Олени Теліги та Лесі Українки.

Презентанти подарували музею свої видання.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 62 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість