Головна » 2019 » Квітень » 26 » В «Майстерні гарного настрою» музею-заповідника Михайла Коцюбинського завершився цикл майстер-класів до Великодня
В «Майстерні гарного настрою» музею-заповідника Михайла Коцюбинського завершився цикл майстер-класів до Великодня
10:51

Чотири тижні, з 1 по 26 квітня, музей-заповідник радо приймав гостей, які хотіли навчитися виготовляти великодні сувеніри.

Нинішнього року «Майстерня гарного настрою» пропонувала різні майстер-класи. Найменші дітки змогли виготовити магніт у вигляді половинки розписаного акриловими фарбами яйця, їхні старші друзі розмальовували дерев’яні яйця на підставці. Для дорослих та дітей також проводилися майстер-класи із оздоблення яєць тканиною, стрічками, квітами та іншими прикрасами. Перед кожним заняттям учні змогли дізнатися про давні звичаї та традиції підготовки і святкування Великодня. Приємно було бачити на заняттях дітей, які вже не вперше приходять до нас. Сподіваємося, що наша дружба зі школярами різних шкіл триватиме і надалі.

«Майстерня гарного настрою» музею-заповідника М.М.Коцюбинського повідомляє, що на цьому наші майстер-класи не завершуються. Слідкуйте за новинами музею на сайті та в інтернеті, щоб бути в курсі всіх наших подій та встигати першими записуватися на нові майстер-класи.

Більше фото з майстер-класів можна побачити тут.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 754 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість