Головна » 2016 » Березень » 1 » У садибі М.Коцюбинського працює Музейна Майстерня для школярів
У садибі М.Коцюбинського працює Музейна Майстерня для школярів
17:33

Весна легким вітерцем і веселим дощиком стукає у наші двері. А разом з її несміливими кроками наближається і перше весняне свято – Міжнародний жіночий день. І ось напередодні свята для чернігівських школярів відчинила двері Музейна Майстерня літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського.

Цього разу учні, які побували у майстерні, навчилися виготовляти власними руками оригінальні подарунки для своїх рідних. Яскраві листівки з паперу і тканини, оригінальні подушечки для голок, декоративні композиції, зроблені зі звичних матеріалів, надзвичайно порадували дітлахів. І частинку цієї радості від загальної атмосфери творчості, що панувала у майстерні, школярі понесли додому у вигляді готового виробу, який уже незабаром стане подарунком для близької людини і продовжить дарувати радість оточуючим.

І хоча днями Музейна Майстерня завершує цикл майстер-класів, приурочених до свята 8 березня, проте насправді її двері ніколи не зачиняються, адже вже скоро вона покличе школярів спробувати свої сили у виготовленні великодніх сувенірів.

Отже, стежте за нашими анонсами і приходьте на гостини до музею.

Тел. для довідок: 4-10-03; 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1348 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість