Головна » 2017 » Січень » 6 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка мистецьких робіт ніжинських майстрів
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка мистецьких робіт ніжинських майстрів
12:25

5 січня виставкова зала Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника М.Коцюбинського гостинно відчинила свої двері для відвідувачів нової виставки. Цього разу своїми неймовірними роботами усіх поціновувачів прекрасного дивують студенти та викладачі Ніжинського училища культури і мистецтв ім. М.Заньковецької. Виставка приурочена до 25-річчя з відкриття в училищі спеціалізації «Декоративно-прикладне мистецтво».

Мистецькі роботи, виконані студентами та викладачами з цієї спеціалізації, вражають своїм майстерним виконанням та різноманіттям технік і жанрів. У них юні і досвідчені майстри надзвичайно органічно поєднують традиції народного мистецтва різних регіонів України з сучасними мистецькими тенденціями. Гобелени, батік, розпис на склі, квілінгові композиції, живопис, різьблення по дереву, вишивка, створені ніжинськими студентами та викладачами, з першого погляду викликають захоплення та бажання надовго затримуватися перед кожною роботою, розглядаючи її найдрібніші деталі, найтонші штрихи.

Відкриття виставки стало справжнім святом як для гостей музею, так і для майстрів. Цього дня на адресу авторів виставки прозвучало безліч теплих слів від представників влади, друзів, колег-майстрів, адміністрації музею. Проте головною нагородою для них є вдячні відгуки відвідувачів виставки, тому запрошуємо усіх особисто помилуватися мистецькими роботами ніжинських студентів та викладачів.

Виставка триватиме до 30 січня.

Вартість квитків:

  • дитячий – 3 грн;
  • студентський – 4 грн;
  • дорослий – 6 грн.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.

Більше фотографій з виставки дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1122 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість