Головна » 2017 » Березень » 7 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся літературний вечір за участю поетів-волонтерів Олени Ольшанської та Богдана Ковальчука
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся літературний вечір за участю поетів-волонтерів Олени Ольшанської та Богдана Ковальчука
21:33

3 березня у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулося справжнє свято поезії та творчості. Цього дня до затишної музейної зали зі своїми творами на запрошення викладача, куратора Безкоштовних курсів української мови Людмили Зіневич завітали молоді поети Олена Ольшанська і Богдан Ковальчук.

Обоє – багатогранні особистості, долі яких обпалила війна на Донбасі. Олена Ольшанська – автор витончених, часом різких і разом з тим надзвичайно щирих та ніжних поезій, частина з яких увійшли до збірки «Перепрошивка», презентованої під час зустрічі з чернігівською публікою. Війна змусила її полишити своє рідне місто, та попри все дівчина не зламалася, знайшовши себе у творчості та волонтерстві. Її виступ надзвичайно вразив присутніх справжнім вихором емоцій, образів та думок.

Загадковий і дотепний Богдан Ковальчук – поет і прозаїк, музикант, журналіст, волонтер – справив на гостей неймовірне враження своїм особливим літературним шармом. Проза і поезія Богдана захоплюють своєю відкритістю та глибиною задуму.

Чернігівські поети та молоді музиканти теж не лишилися осторонь поетичних читань та презентували публіці свої авторські пісні та вірші.

Літературний вечір минув у надзвичайно дружній, теплій атмосфері, з якої кожен зміг взяти для себе отой заряд щирості, творчості і натхнення, який дає снагу жити і творити.

Більше світлин з заходу дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 904 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість