Головна » 2017 » Лютий » 15 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся цикл майстер-класів до Дня святого Валентина
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбувся цикл майстер-класів до Дня святого Валентина
19:55

День Закоханих – свято популярне у всьому світі. Традиція дарувати валентинки близьким та коханим з кожним роком все міцніше приживається і в нашій країні. А от школярі, котрі відвідали цими днями Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник М.Коцюбинського, навчилися ще й власноруч виготовляти листівки та сувеніри до Дня святого Валентина.

Протягом двох тижнів музейна «Майстерня гарного настрою» працювала для своїх юних відвідувачів та дарувала їм свято творчості і спілкування. До того ж в роботі майстерні з’явився новий напрямок роботи – проведення занять з учнями безпосередньо у школі. Зокрема, вже традиційними стають такі виїзні майстер-класи для учнів школи №34, котрі завжди радо зустрічають музейних майстрів та охоче працюють на запропонованих ними майстер-класах.

І хоч свято Закоханих лишається позаду, свято творчості у музейній «Майстерні гарного настрою» триває, адже уже найближчими днями розпочинається цикл майстер-класів з виготовлення подарунків до одного з найулюбленіших весняних свят – 8 березня.

Отож, стежте за нашими анонсами та не проґавте можливості завітати на цікаві майстер-класи до весняного свята.

Телефони для довідок: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1283 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість