Головна » 2021 » Серпень » 29 » У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася традиційна літературна субота
У музеї-заповіднику М.Коцюбинського відбулася традиційна літературна субота
16:45

Догорає серпень і цими вже передосінніми днями у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського панує особливо натхненна атмосфера, адже 28 серпня тут відбулася традиційна літературна субота. Затишна веранда будинку письменника цього дощового ранку гостинно прихистила цілу когорту літераторів та музикантів.

А поговорити гостям заходу звісно було про що. Згадали про традиції літературних субот, які проходили у садибі М.Коцюбинського, а по тому від екскурсу у минуле повернулися і до сьогодення. Про ідею написання повісті «Ольга, дружина Пікассо» і про його героїню розповіла авторка Тетяна Сидоренко. Натхненні поетичні рядки прозвучали у авторському виконанні Валентини Громової, Олександра Гадзинського, Петра Антоненка. Яскравим доповненням ліричної атмосфери став легкий музичний супровід дзвінких крапель дощу, романтичних звуків гітари, ніжного голосу флейти.

Приємним бонусом для учасників заходу стала участь у лотереї, де кожен міг виграти приємний дарунок – мішечок з бубликами, а переможець – ще й книгу.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 488 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість