Головна » 2015 » Жовтень » 14 » У музеї М. Коцюбинського відбулися заходи з нагоди Дня захисника України
У музеї М. Коцюбинського відбулися заходи з нагоди Дня захисника України
14:53

13 жовтня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбулися святкові заходи з нагоди Дня захисника України.

Об 11.00 год. на музейному подвір’ї розпочалися тематичні конкурси для учнівської молоді від цивільного корпусу «АЗОВ» Чернігівщина, участь у яких взяли вихованці школи № 20 м. Чернігова. Діти отримали чудову можливість випробувати свої знання у тематичній вікторині, позмагатися у спортивних вправах, навчитися правильно накладати джгут та повправлятися у стрільбі. Цікаві завдання на різних етапах гри та спілкування з представниками ЦК «АЗОВ» викликали неабиякий інтерес в учнів.

Після закінчення гри гості садиби Коцюбинських завітали до затишної музейної зали, де відбувся урочистий концерт з нагоди свята. Зі вступним привітальним словом перед присутніми виступив директор музею Ігор Коцюбинський, який відзначив актуальність цього свята у наш нелегкий час.

За доброю традицією, цього дня учні привітали зі святом справжніх захисників нашої Батьківщини, особливих гостей заходу бійців 41 окремого мотопіхотного батальйону та вручили їм символічні подарунки-обереги.

З особливим трепетом сприйняти літературно-музичну композицію від вихованців актриси Чернігівського молодіжного театру Мирослави Витриховської. А щирі пісні учнів 20-ої школи і студентів Чернігівського музичного училища ім. Л. М. Ревуцького додали надзвичайної урочистості і теплоти святковій атмосфері заходу.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1278 | Додав: Kotia | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість