Головна » 2017 » Квітень » 27 » У музеї М.Коцюбинського триває виставка «На Чорнобиль журавлі летіли»
У музеї М.Коцюбинського триває виставка «На Чорнобиль журавлі летіли»
12:29

У літературно-меморіальному музеї-заповіднику триває виставка бібліотечних матеріалів, присвячена річниці Чорнобильської трагедії. Експозицію складають матеріали, які розповідають про події «тієї вогняної ночі», про наслідки непоправної катастрофи і про долі людей, які одні з перших кинулися затуляти собою радіоактивних реактор.

26 квітня 2017 року виповнюється 31 рік відтоді, як в Україні сталася страшна катастрофа – вибухнув один із реакторів Чорнобильської атомної електростанції. Наша пам’ять і пам’ять багатьох наступних поколінь знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року. Поля і луки, ліси і озера, річки і ставки Чорнобильської землі тяжко уражені невидимою чорною хворобою. Змертвіло багато водойм, непридатною для вживання стала в них вода. Горе впало не тільки на Україну. Воно зачепило Білорусь, Росію та чимало інших країн. На забруднених територіях нині проживає близько двох мільйонів осіб.

Хочете більше дізнатися про події тієї страшної ночі? Тоді завітайте на виставку бібліотечних матеріалів «На Чорнобиль журавлі летіли» у музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського.

Виставка триватиме до 5 травня.

Телефони для довідок: (04622) 4-10-03, 4-43-26.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 988 | Додав: marije4ka07 | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас Гість